Spring til indhold

Artikel: Seaside junior sofaseng

Seaside junior sofaseng - Oliver Furniture

Seaside junior sofaseng

Seaside junior sofaseng er som navnet siger, både en seng og lille sofa. Den kan bruges som enten seng eller sofa, eller i kombination: som hyggelig seng med skærmende sider om natten og som delikat sofa med puder i ryggen om dagen. Med sine begrænsede mål, er sofasengen oplagt på det lille børneværelse, i en mellemgang eller karnap eller endda i tillæg til en større seng i samme serie. 

Seaside junior sofaseng er som de øvrige møbler i Oliver Furnitures Seaside Collection, defineret ved det enkle design og de gennemarbejdede detaljer. De nøje afstemte tremmer skaber et smukt samspil med sengebundens klassiske profil, der understreger såvel den håndværksmæssige kvalitet som det umiskendeligt nordiske look. Sofasengen kan i sin enkle, delikate fremtoning nemt styles med puder, dyne og plaider til et personligt univers for små personligheder med store drømme - både dag og nat.

Sofasengen er, som de øvrige møbler i serien, bæredygtigt produceret i Europa. Den er af høj kvalitet og fremstillet i birk og MDF - stabile og ærlige materialer. En sofaseng med lang levetid og til flere generationer. Sofasengen er defineret ved de gennemtænkte, veludførte løsninger og er testet og godkendt efter de strenge EU-regler for sikkerhed og sundhed. Hos Oliver Furniture går etik og æstetik hånd i hånd.

Mål b 97 x l 167 x h 75 cm

Læs mere

Read more

WOOD LOUNGER 90 & 120 - Oliver Furniture

WOOD LOUNGER 90 & 120

Wood Lounger er, som navnet antyder en seng, der med sit enkle design og de raffinerede detaljer fremstår som en stilfuld daybed. Med en harmonisk og delikat fremtoning, er Wood Lounger oplagt i bø...

Læs mere
Seaside junior halvhøj seng - Oliver Furniture

Seaside junior halvhøj seng

Seaside halvhøj seng er skabt til at imødekomme behovet for en stilfuld halvhøj seng til det lille børneværelse. Sengen er med sine begrænsede mål, et oplagt valg i det rum, hvor en standard halvh...

Læs mere