Fugl

Indkøbskurven er tom
Tremmeseng - Eg
  • Tremmeseng - Eg
  • Tremmeseng - Eg
  • Tremmeseng - Hvid
  • Tremmeseng - Eg

Wood tremmeseng

Wood tremmeseng til de mindste børn i alderen 0–5 år. Det er vigtigt at have fokus på kvalitet og miljø, når der skal vælges seng til familiens mindste medlemmer. Vores møbler er bæredygtigt produceret i Europa under moderne produktionsmetoder. Nogle af nøgleordene er bl.a. FSC certificeret træ og emballage samt vandbaseret lak af høj standard og kvalitet.

Wood tremmeseng har et nutidigt og innovativ design kombineret med klassisk enkelthed. Bløde linjer, runde hjørner og smuk nordisk eg er kendetegnende ved Wood Collection indenfor skandinaviske møbler til børneværelset. Tanken bag det nye design på Wood tremmeseng er at skabe en tættere og mere ergonomisk kontakt mellem barn og voksen. Tremmestykket har derfor samme højde hele vejen rundt, og bunden er løftet en smule for derved at minimere afstanden til barnet.

Udover et lækkert nordisk design og bæredygtig produktion fremstilles Wood tremmeseng i massiv birk og eg. Wood tremmeseng har en lang levetid, og kan genbruges af flere generationer.

Wood tremmeseng har flere praktiske funktioner, som gør tremmesengen brugbar i mange år. Den har 2 madras højdeindstillinger og flere features; tremmesengen kan være helt lukket, lukket med mulighed for at fjerne op til 3 tremmer i siden, halvt lukket, eller åben i den ene side.

Wood tremmeseng kan bestilles med hvide ben og med ben i eg.

Ekskl. madras.

Wood tremmeseng

5.999,00 DKK
Betal med
Lager
Varenummer: wood08
Fjern valg

*Vælg design

* Skal udfyldes

Produktinformation

Mål 146 x 76 x 86 cm.
Materiale Birk og Eg

Relaterede produkter

Reol
Reol
2.299,00 DKK
Lille reol i nordisk stil.
Tremmeseng Seaside Oliver Furniture
Tremmeseng Seaside Oliver Furniture
5.099,00 DKK
Ny tremmeseng med mange funktioner.
Seaside puslekommode
Seaside puslekommode
6.499,00 DKK
Seaside puslekommode med buet front.
Wood juniorseng
Wood juniorseng
Findes i 2 design.
Hylde 20x90 cm
Hylde 20x90 cm
529,00 DKK
Enkel hylde til børneværelset.