Fugl

Indkøbskurven er tom
Børnemøbler

Børnemøbler

Børnekollektionen fra Oliver Furniture er meget unik, idet børnemøblerne har den samme enkelhed og lethed i designet som voksenkollektionen. Børnekollektionen er designet med den samme dedikation for funktionalitet, enkelhed og detaljer. Det største ønske for designer Søren Rørbæk er at skabe et fælles udgangspunkt for børn og voksne i deres travle hverdag. Han tror på, at børn skal kunne have deres egne møbler i egen størrelse i de fælles rum. Idet børnekollektionen og voksenkollektionen er så ens i udtryk og design passer de perfekt sammen.

Børnemøbler

Unikke børnemøbler, der kombinerer dansk design og funktionalitet

Her på siden finder du et overblik over vores sortiment af unikke børnemøbler, der er simple og lette i sit udtryk, hvorfor de vil passe perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem. Vi har med vores børnemøbler kombineret funktionalitet og dansk design, når det er allerbedst, hvilket især afspejles i vores fokus på de helt små detaljer. Samtlige af vores møbler er ydermere designet med øje for børnene, hvilket betyder, at deres ønsker og krav afspejles i både møblets design og funktioner. Vi mener nemlig, at børn har ret til deres helt egne møbler i de fælles rum i hjemmet, der kan tåle at blive brugt.

Bæredygtige børnemøbler i centrum

Vores børnemøbler er alle produceret med udgangspunkt i et ønske om bæredygtighed, hvorfor vi udelukkende anvender vandbaseret lak, FSC-certificeret træ og skånsomme produktionsmetoder for at opnå en så bæredygtig produktion som overhovedet muligt. Dette fokus på det sociale ansvar og bæredygtighed afspejles ligeledes i vores design, som naturligvis overhoveder samtlige EU-bestemmelser, og herudover sørger vi for at teste for giftstoffer under hele produktionen.  

Høj kvalitet og et simpelt design

Vi har mange års erfaring, når det kommer til både design og fremstillingen af børnemøbler, og vi kan således garantere møbler i høj kvalitet, simple design og med funktionalitet i fokus, der både vil kunne passe til drenge- og pigeværelset. Vores udvalg omfatter blandt andet tremmesenge, puslekommoder, klædeskabe, reoler, borde og stole, da vi ønsker at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig at indrette et funktionelt rum til dit barn med solide møbler i dansk design.

Møbler i børnehøjde med sans for detaljerne

Her hos Oliver Furniture formår vi med vores produktsortiment at skabe møbler til børn, der både har fokus på funktionaliteten, men som samtidig har et flot, simpelt og æstetisk udtryk over sig, der vil kunne sætte prikken over i’et i ethvert rum. Vi sørger altid for at skabe møbler med en vis lethed og enkelhed over sig, men herudover har vi også altid øje for de små detaljer samt funktionaliteten, så dit barn kan få det ideelle børnemøbel, der lever op til alle hans eller hendes ønsker. Grundet vores mangeårige erfaring har vi en god forståelse for, hvad børn ønsker i deres hverdag, hvorfor vi så at sige skaber møbler i ”børnehøjde”. Find vores børnemøbler på denne side, og bestil allerede i dag.