Fugl

Indkøbskurven er tom
Tremmeseng - Eg
  • Tremmeseng - Eg
  • Tremmeseng - Eg
  • Tremmeseng - Hvid
  • Wood tremmeseng

Wood tremmeseng

Wood tremme- / babyseng til de mindste børn i alderen 0–5 år. Det er vigtigt at have fokus på kvalitet og miljø, når der skal vælges seng til familiens mindste medlemmer. Vores møbler er bæredygtigt produceret i Europa under moderne produktionsmetoder. Nogle af nøgleordene er bl.a. FSC certificeret træ og emballage samt vandbaseret lak af høj standard og kvalitet.

Wood tremme- / babyseng har et nutidigt og innovativ design kombineret med klassisk enkelthed. Bløde linjer, runde hjørner og smuk nordisk eg er kendetegnende ved Wood Collection indenfor skandinaviske møbler til børneværelset. Tanken bag det nye design på Wood tremme- / babyseng er at skabe en tættere og mere ergonomisk kontakt mellem barn og voksen. Tremmestykket har derfor samme højde hele vejen rundt, og bunden er løftet en smule for derved at minimere afstanden til barnet.

Udover et lækkert nordisk design og bæredygtig produktion fremstilles Wood tremme- / babyseng i massiv birk og eg. Wood tremme- / babyseng har en lang levetid, og kan genbruges af flere generationer.

Wood tremme- / babyseng har flere praktiske funktioner, som gør tremmesengen brugbar i mange år. Den har 2 madras højdeindstillinger og flere features; tremmesengen kan være helt lukket, lukket med mulighed for at fjerne op til 3 tremmer i siden, halvt lukket, eller åben i den ene side.

Wood tremme- / babyseng kan bestilles med hvide ben og med ben i eg.

Ekskl. madras.

Wood tremmeseng

Babysenge / Tremmesenge

5.999,00 DKK
Betal med
Lager
Varenummer: wood08
Fjern valg

*Vælg design

* Skal udfyldes

Besøg vores butik og showroom

Produktinformation

Mål 146 x 76 x 86 cm.
Materiale Eg, birk og MDF

Gå til Tremmesenge og babysenge