Fugl

Indkøbskurven er tom
Børne klædeskab 5 Børne klædeskab 6

Klædeskabe

 1. Wood multiskab, hvid/eg

  Wood multiskab, hvid/eg

  7.449,00 DKK
  NYHED - Wood multiskab med 3 døre
 2. Wood multiskab, hvid

  Wood multiskab, hvid

  7.449,00 DKK
  NYHED - Wood multiskab med 3 døre
 3. Wood klædeskab 2 døre, hvid/eg
  NYHED - Wood klædeskab på sokkel i eg
 4. Wood klædeskab 2 døre, hvid
  NYHED - Wood klædeskab på hvid sokkel
 5. Wood klædeskab 3 døre, hvid/eg
  NYHED - Wood klædeskab på sokkel i eg
 6. Wood klædeskab 3 døre, hvid
  NYHED - Wood klædeskab på hvid sokkel
 7. Klædeskab m. 2 døre H195, hvid
  Klassisk hvidt klædeskab i flot nordisk design med 2 døre.
 8. Klædeskab m. 3 døre H195, hvid
  Klassisk hvidt klædeskab i nordisk design med 3 døre.

Klædeskabe til børneværelset

Hos Oliver Furniture ligger det os meget på sinde, at funktionalitet og gennemtænkte møbelløsninger altid hænger sammen med et smukt udseende og høj kvalitet. Disse parametre er særlig vigtige for os, når vi designer klædeskabe til børneværelset, idet et klædeskab skal være rummeligt uden at du eller dit barn skal gå på kompromis med klædeskabets design og funktionalitet.

Vi har et bredt udvalg af rummelige klædeskabe til børneværelset, som passer til børnenes behov for en garderobe til opbevaring af tøj, sko og andet. For at kunne imødekomme alles ønsker til børneværelsets klædeskab, har vi altid et bredt sortiment af klædeskabe i tidløst dansk design, som passer ind i langt de fleste nutidige hjem. Se nærmere på vores udvalg af klædeskabe til børneværelset her – måske finder du lige præcis det, du søger til dit barn og jeres behov.

Nordiske designløsninger med stor fleksibilitet

Børn er forskellige, og det samme er deres behov. Derfor er det også vigtigt, at du som forælder har mulighed for at indrette dit barns værelse på den måde, som passer bedst til jer. Hos Oliver Furniture er vores møbler vidt forskellige, men der er altid en række fælles kendetegn; herunder dansk design, nordisk udtryk og stemning, bæredygtige materialer og høj kvalitet.  

Vi designer og producerer selv vores møbler, hvorfor vi altid kan stå inde for vores design og kvalitet, hvilket er vigtigt, når vi taler om børnemøbler, som skal kunne tåle lidt af hvert. I vores optik er det ikke kun indretning i den voksne del af hjemmet, som kræver opmærksomhed, og derfor har vi specialiseret os i design og produktion af børnemøbler. Også de mindste i hjemmet fortjener møbler i flot design og høj kvalitet, som passer til dem, og vi er stolte af den grad af fleksibilitet, som præger vores børnemøbler. Vores udvalg af klædeskabe til børneværelset giver mulighed for placering af hylder, så det matcher dit og barnets behov bedst muligt. Den fleksible indretning af et Oliver Furniture klædeskab giver mulighed for personlig fleksibel indretning.   

Klædeskabe med soft-lock og god plads

Når du står med et børnemøbel fra Oliver Furniture, er du ikke i tvivl om, hvor mange tanker der er lagt bag designet, og dette gør sig i høj grad også gældende ved vores klædeskabe til børneværelset. Skuffer og døre med soft-lock funktion og flytbare hylder gør vores klædeskabe unikke og fleksible; hvor design, æstetik og høj kvalitet er i fokus.

Ved flere af vores klædeskabe finder du desuden ekstra dekorative knager på siden af skabet, som du ved behov kan tage i brug. Når der ikke længere er behov for at hænge tøj, skoletaske og badekåbe, skubber du blot knagen ind igen. Vi har gjort os umage for at udtænke løsninger, som både tiltaler børnene, og som samtidig opfylder forældrenes ønsker og behov. Vores fokus har været at designe klædeskabe i høj kvalitet, tidløst design og med lang levetid.
Blandt vores klædeskabe til børneværelset finder du flere varianter i forskellige størrelser.

Find et klædeskab til børneværelset i dag

Det kan være svært at finde de helt rigtige børnemøbler, hvor der hverken er gået på kompromis med udseendet eller funktionaliteten. Når du har fundet det nye møbel til børneværelset, eksempelvis et klædeskab, skal det også være nemt at købe – her hos Oliver Furniture forsøger vi på flere måder at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Først og fremmest har vi en velfungerende webshop, hvorfra du nemt, hurtigt og fra hele landet kan bestille dit nye klædeskab. Høj kundeservice, hurtig levering, og tilfredse kunder er vigtige parametre for os, og vi er altid klar til at besvare spørgsmål på enten e-mail eller telefon. Gratis levering af alle klædeskabe.


Find klædeskabet til dit barn i dag her hos Oliver Furniture – nordisk design, bæredygtige børnemøbler i høj kvalitet.

Nordisk design
Soft-lock
Fleksibel indretning
Skuffer & mange hylder