Fugl

Indkøbskurven er tom
Børne Kommoder

Kommoder

 1. Wood kommode 6 skuffer, hvid
  NYHED - Wood kommode 6 skuffer, hvid
 2. Wood kommode 6 skuffer, hvid/eg
  NYHED - Wood kommode 6 skuffer, hvid/eg
 3. Wood kommode
  Wood kommode
 4. Seaside kommode

  Seaside kommode

  4.909,00 DKK
  Seaside kommode med 3 skuffer
 5. Kommode, hvid

  Kommode

  5.899,00 DKK
  Smuk kommode med klassisk buet front.

Kommoder til børneværelset: Moderne design og funktionalitet

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af stilfulde, moderne og funktionelle kommoder til børneværelset. Hos Oliver Furniture lever og ånder vi for kvalitetsmøbler, der både giver et værelse kant og personlighed, men som også løser det praktiske behov, du og din familie måtte have i hverdagen. Vi stræber efter det enkle og simple udtryk og går aldrig på kompromis med funktionaliteten, hvorfor vi selvfølgelig har udstyret vores kommoder til børneværelset med store og rummelige skuffer med plads til alt fra bleer og bodystockings til legetøj og alt det, der får hverdagen til at hænge sammen. Udforsk vores udvalg af kommoder til børneværelset i moderne design, og find din favorit.

Tidløst udtryk og fokus på bæredygtighed

Vores kommoder tager udgangspunkt i et ønske om et tidløst design, der kan følge dit barn og dets værelse, mens han/hun vokser op og får andre behov og krav. Vi tror nemlig på og praktiserer bæredygtighed i alle led af vores virksomhed – lige fra valg af materialer til produktion og design. Det er din garanti for kommoder og møbler i høj kvalitet og med omtanke for miljøet. Vores leverandører af materialer bliver således alle stillet over for strenge krav, så vi er i stand til at tilbyde dig det bedste af det bedste til dit barn – uanset om du er på udkig efter kommoder, tremmesenge eller et helt tredje møbel til børneværelset.

Masser af opbevaringsplads i et afstemt, enkelt design

Når det kommer til at designe kommoder til børneværelset, er det for os utroligt vigtigt, at du får masser af opbevaringsplads, der vil kunne rumme det, du og ikke mindst dit barn har brug for i hverdagen. Vi mener dog samtidig, at funktionalitet ikke bør være et kompromis med design og stil. Derfor har vi valgt at producere kommoder med runde former, der giver møblet et afstemt design samt en visuel lethed. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores unikke kommoder til børneværelset. Vores mangeårige erfaring, når det kommer til at designe møbler i dansk design, betyder, at vi har en forståelse for, hvad der skal til for at skabe det optimale møbel, der både er funktionelt og praktisk, og som samtidig har et stilrent udtryk. Find en stilren, tidløs kommode her hos Oliver Furniture – hurtig levering lige til døren.