Fugl

Indkøbskurven er tom
Børne kommoder / puslekommoder Børne kommoder / puslekommoder 2 Børne kommoder / puslekommoder 3 Børne kommoder / puslekommoder 4 Børne kommoder / puslekommoder 5

Puslekommoder

 1. Wood puslekommode

  Wood puslekommode

  5.999,00 DKK
  Wood puslekommode med 4 skuffer.
 2. Puslekommode

  Seaside puslekommode

  5.948,00 DKK
  Seaside puslekommode med udtræk.
 3. Puslekommode, hvid

  Seaside puslekommode

  6.749,00 DKK
  Seaside puslekommode med buet front.
 4. Wood pusleplade, lille
  NYHED - Pusleplade til Wood kommode m. 6 skuffer
 5. Wood pusleplade, stor

  Wood pusleplade, stor

  1.099,00 DKK
  NYHED - Pusleplade til Wood kommode m. 6 skuffer
 6. Pusleplade

  Pusleplade

  1.039,00 DKK
  Pusleplade til Seaside kommode (021314), samt Wood kommode (051314).
 7. Pusleplade, hvid

  Pusleplade

  1.066,00 DKK
  Pusleplade til Seaside kommode med buet front (091412).

Puslekommoder i dansk og bæredygtigt design

Du finder her på siden vores sortiment af fine puslekommoder, som vi har designet og fremstillet til det stilrene hjem, der værdsætter dansk og bæredygtigt design. Vi har desuden sikkerhedstestet alle vores produkter, så du kan være sikker på at få et solidt produkt i høj kvalitet, som du trygt og roligt kan anvende hver eneste dag.

Den helt rette puslekommode er fuldstændig uundværlig, når man har mindre børn i familien. Vores puslekommoder formår at kombinere et smukt, dansk design med funktionalitet, så du har mulighed for at opbevare alt fra vaskeklude og bleer i kommoden, samtidig med at den kommer i et stilrent look, der vil passe ind i ethvert moderne, skandinavisk hjem.

Funktionel kommode med rummelige skuffer

Vi ved, hvor vigtigt det er at have masser af skuffer, når man skal pusle den lille, hvorfor vi har sørget for at udstyre samtlige af vores puslekommoder med flere af slagsen, som du kan fylde med lige netop det, du har brug for. Herudover fås vores kommoder som nævnt i et minimalistisk og simpelt design, der både vil kunne passe ind på drenge- og pigeværelset. Eftersom vi har mange års erfaring, når det kommer til at producere og designe funktionelle børnemøbler, har vi den nødvendige viden i forhold til at fremstille et produkt, der med garanti vil kunne leve op til alle dine krav og ønsker om det ideelle møbel til børneværelset.

Simpelt design til ethvert børneværelse

Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores brede udvalg af fine puslekommoder, der hurtigt vil kunne pifte ethvert børneværelse op. De rummelige skuffer gør, at du nemt vil kunne få plads til både bleer og skiftetøj til dit barn, og herudover er vores kommoder desuden udstyret med store pusleplader, hvor du også nemt vil kunne få plads til de ting, du finder nødvendigt. Karakteristisk for vores kommoder er desuden, at de er fremstillet i et simpelt udtryk i høj kvalitet med flere funktioner, som gør det nemt for dig at pusle dit barn.

Tidløse kommoder – et resultat af mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med design og produktion af møbler, og vi ved således helt præcis, hvad forældre har brug for ved en puslekommode. Det betyder, at du får en kommode i et funktionelt design med masser af plads og med et indbygget udtræk, hvor du kan hænge ting på. Køb din puslekommode her på siden, og se frem til at modtage din kommode inden for få hverdage.

Dansk design
Sikkerhedstestet
Europæisk produktion
Bæredygtigt design