Fugl

Indkøbskurven er tom
Møbler

Møbler

Møblerne har en lethed som afspejler sig i det frie, uforpligtende og afslappede liv om sommeren. Selvom møblerne er meget enkle i design og overflade, skaber de en hyggelig stemning, som er karakteristisk for den skandinaviske mentalitet og livsstil. Med ganske få Oliver Furniture møbler vil man meget let kunne skabe en autentisk stemning, som ret hurtigt vil føles som ”et rigtigt hjem”. Oliver Furniture er den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik, og møblernes enkelhed gør det muligt at indpasse dem i en mere gammeldags indretning, såvel som en moderne og enkel indretning.

Vores møbler er testede og certificerede

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye bæredygtige produktion i Europa. Da vi ønsker at imødekomme mere end blot de lovmæssige regler, samt de stigende forvent­ninger og krav fra den bevidste forbruger, er det vores mål, at Oliver Furniture skal være kendt for en tydelig og kompetent bæredygtig profil.

Vi anvender FSC certificeret europæisk træ, vandbaseret lak og moderne produktionsmetoder, hvilket blot er nogle af nøgleordene, som kendetegner møbler fra vores nye bæredygtige produktion. Vores nye emballage er FSC certificeret genanvendeligt pap fra Europa og alle vores møbler sendes på genanvendelige euro paller.  

Råvarer, produktion og kunder er kommet væsentligt tættere på hinanden, hvilket medfører en mindre miljøbelastende logistik.

Derudover er alle vores møbler designet, så de overholder alle eksister­ende EU-normer. For at kunne dokumentere dette har vi siden 2008 valgt at teste vores møbler ved en lang række tests. Vi tester løbende for giftstoffer under produktion. Møblerne bliver testet for sikkerhed ved Dansk Teknologisk Institut. Læs mere om test og sikkerhed på www.oliverfurniture.dk

Afdampning af giftige stoffer fra maling, træ og plader er testet ud fra følgende krav:

Følgende normer er de samme for alle møbler hos Oliver Furniture. Testene foretages løbende under produktion.

EN 71-3 / Den Europæiske standard for sikkerhed omkring legetøj (test af afdampning af farlige stoffer fra malede overflader).

REACH / EU’s kandidatliste over stoffer der er under mistanke for at være kræftfremkaldende.

PCP / Analyse af lakeret træ og træplade for indhold af pentachlorphenol.

Ønskes en testrapport på et bestemt produkt kan det fulde indhold af testen rekvireres ved at kontakte Oliver Furniture. Testene findes også omtalt i en overskuelig version på forskellige hjemmesider. Se bl.a. mere på www.taenk.dk

Certificeringer 2