Fugl

Indkøbskurven er tom
Voksen Vitrineskabe 1 Voksen Vitrineskabe 2 Voksen Vitrineskabe 4 Voksen Vitrineskabe 5 Voksen Vitrineskabe 6

Vitrineskabe

 1. Vitrineskab 127cm, hvid

  Vitrineskab 127cm

  15.499,00 DKK
  UDGÅET
 2. Vitrineskab 127cm m. ben, hvid

  Vitrineskab 127cm m. ben

  11.999,00 DKK
  UDGÅET
 3. Vitrineskab 187cm, hvid

  Vitrineskab 187cm

  20.999,00 DKK
  Smukt vitrineskab med 3 fag i enkelt nordisk design.
 4. Vitrineskab 127cm, sort

  Vitrineskab 127cm

  17.999,00 DKK
  2 fags vitrineskab i sort
 5. Vitrineskab 127cm m. ben, sort

  Vitrineskab 127cm m. ben

  13.499,00 DKK
  2 fags vitrineskab på ben i sort
 6. Vitrineskab 187cm, sort

  Vitrineskab 187cm

  23.999,00 DKK
  Grafisk smukt vitrineskab i New Nordic stilrent design.

Vitrineskabe i stilrent design til det skandinaviske hjem

Her på siden kan du se vores brede udvalg af unikke vitrineskabe fra Oliver Furniture i et stilrent og simpelt design til det moderne, skandinaviske hjem. Vores skabe er blandt andet skabt ud fra et fokus på holdbarhed og bæredygtighed, så du er garanteret et solidt møbel, der er fremstillet med udgangspunkt i skånsomme produktionsmetoder. Samtlige af vores produkter er kendetegnet ved et tidløst og klassisk design samt et simpelt og let udtryk, hvorfor de vil kunne passe ind i alle hjemmets rum.

Funktionelle skabe med fokus på kvalitet

Her hos Oliver Furniture har vi mange års erfaring, når det kommer til at fremstille møbler i dansk og bæredygtigt design. Møblerne er funktionelle, og vores faglige ekspertise afspejles i vores udvalg af vitrineskabe. Vi sørger altid for at have fokus på kvaliteten, hvorfor vores skabe er håndlavet i vores bæredygtige, europæiske produktion, og vi formår således at tilbyde unikke møbler, der vil give stuen eller spisestuen et helt nyt udtryk. Vores vitrineskabe tager afsæt i en let og minimalistisk stil, men samtidig får du den nødvendige opbevaringsplads, som du har brug for til dit porcelæn.

Vitrineskabe til udstilling eller praktisk brug

Vores vitrineskabe vil både kunne bruges til udstilling eller opbevaring af hverdagsting grundet den skønne opbevaringsplads. De er udstyret med store glaslåger og glassider, der giver et helt enkelt og let udtryk, som passer særligt godt ind i det moderne hjem. Skabene kan både benyttes til opbevaring af bøger, glas, tekstiler og porcelæn eller andet, som du mener, der fortjener en helt unik plads hjemme i din bolig. Med vores vitrineskabe får du således en særlig mulighed for at skabe masser af personlig stil og stemning. Det skal desuden nævnes, at vores vitrineskabe bliver leveret i moduler og er utroligt nemme at håndtere.

Få masser af opbevaringsplads til glas eller bøger

Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores brede udvalg af unikke og enkle vitrineskabe i høj kvalitet med glaslåger. Vi garanterer, at alle vores skabe vil kunne det, du måtte have brug for, og grundet det simple udtryk vil det kunne passe ind i alle hjemmets rum såsom soveværelset, entreen, stuen eller køkkenet. Er du til et dansk og bæredygtigt design i høj kvalitet, er der ingen tvivl om, at vores vitrineskabe fra Oliver Furniture er det helt rette valg for dig. Vores skabe kommer i flere farver, så du med garanti vil kunne finde det skab, der vil kunne tilføje personlighed i dit hjem – køb nu, og forvent levering inden for få hverdage.

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål.

Dansk design
Bæredygtigt design
Europæisk produktion