Fugl

Indkøbskurven er tom
Børnemøbler

Børnemøbler

Børnekollektionen fra Oliver Furniture er meget unik, idet børnemøblerne har den samme enkelhed og lethed i designet som voksenkollektionen. Børnekollektionen er designet med den samme dedikation for funktionalitet, enkelhed og detaljer. Det største ønske for designer Søren Rørbæk er at skabe et fælles udgangspunkt for børn og voksne i deres travle hverdag. Han tror på, at børn skal kunne have deres egne møbler i egen størrelse i de fælles rum. Idet børnekollektionen og voksenkollektionen er så ens i udtryk og design passer de perfekt sammen.

Vores møbler er testede og certificerede

Vi er stolte over at kunne præsentere vores bæredygtige produktion i Europa. Da vi ønsker at imødekomme mere end blot de lovmæssige regler, samt de stigende forvent­ninger og krav fra den bevidste forbruger, er det vores mål, at Oliver Furniture skal være kendt for en tydelig og kompetent bæredygtig profil.

Vi anvender FSC certificeret europæisk træ, vandbaseret lak og moderne produktionsmetoder, hvilket blot er nogle af nøgleordene, som kendetegner møbler fra vores bæredygtige produktion. Vores emballage er FSC certificeret genanvendeligt pap fra Europa og alle vores møbler sendes på genanvendelige euro paller.  

Råvarer, produktion og kunder er kommet væsentligt tættere på hinanden, hvilket medfører en mindre miljøbelastende logistik.

Derudover er alle vores møbler designet, så de overholder alle eksister­ende EU-normer. For at kunne dokumentere dette har vi siden 2008 valgt at teste vores møbler ved en lang række test. Vi tester løbende for giftstoffer under produktion. Møblerne bliver testet for sikkerhed ved Dansk Teknologisk Institut. Læs mere om test og sikkerhed på www.oliverfurniture.dk

EN-normerne for sikkerhed er forskellige fra møbel til møbel. Myndighederne har indtil nu ikke udarbejdet standarder for alle møbler. Testene indenfor sikkerhed foretages på Teknologisk Institut.

PUSLEKOMMODE / EN 12221
VUGGE / EN 1130
TREMMESENG / EN 716
KØJESENG / EN 747

Afdampning af giftige stoffer fra maling, træ og plader er testet ud fra følgende krav:

EN 71-3 / Den Europæiske standard for sikkerhed omkring legetøj (test af afdampning af farlige stoffer fra malede overflader).

REACH / EU’s kandidatliste over stoffer der er under mistanke for at være kræftfremkaldende.

PCP / Analyse af lakeret træ og træplade for indhold af pentachlorphenol.

Ovenstående normer er de samme for alle møbler hos Oliver Furniture. Testene foretages løbende under produktion. Ønskes en testrapport på et bestemt produkt kan det fulde indhold af testen rekvireres ved at kontakte Oliver Furniture. Testene findes også omtalt på forskellige hjemmesider. Se bl.a. mere på www.taenk.dk

Certificeringer