Fugl

Indkøbskurven er tom
Wood Mini+ søskende kit
  • Wood Mini+ søskende kit
  • Wood Mini+ søskende kit
  • Wood Mini+ søskende kit

Mini+ søskende kit

Mini+ søskende kit er et tillæg til Mini+ basic designet til at følge familiens behov og evolutionære cyklus. Det betyder i al sin enkelhed, at babys første tremmeseng Wood Mini+ basic ved tilkøb af et Mini+ søskende kit kan vokse med både barn og familie.
Søskende kittet giver på en og samme tid mulighed for at have en Mini+ tremmeseng som tryg base til det yngste barn og en Mini+ juniorseng til det ældste barn. Herved bliver babys første seng en investering i børneværelsets sovemiljø, der forbliver både en stabil base for barnet og æstetisk intakt i årene der kommer – også når en bliver til to. Med Mini+ søskende kit kan familiens yngste følges ad.


Ved køb af ombygningskit i Mini+ serien, kan søskendepar følges ad fra første tremmeseng og juniorseng, siden hyggelig køjeseng. Endelig kan køjesengen senere hurtigt ombygges og derved imødekomme behovet for selvstændig søvn i to individuelle juniorsenge – placeret ved siden af hinanden eller hver for sig. Når børnene ultimativt vokser fra juniorsengene, kan disse nemt anvendes som daybeds i børneværelset eller i andre små hyggelige rum i hjemmet. Bliver familien forøget yderligere, kan juniorsengen hurtigt ændres tilbage til den oprindelige tremmeseng Mini+ basic. Hermed understøtter Mini+ serien den bæredygtige tanke bag Oliver Furniture: At skabe møbler, der i såvel design som kvalitet kan følge familien i generationer.


Se filmen Wood Mini+ two children story


Alle Wood Mini+ senge er bæredygtigt produceret i Europa under moderne produktionsmetoder med forankring i traditionelt møbelhåndværk. Møblerne er udført i solid FSC-certificeret eg og birk, og er defineret ved de gennemtænkte, veludførte designløsninger. Alle senge i Wood Mini+ serien er testet og godkendt efter de strenge EU-regler for sikkerhed og sundhed. Hos Oliver Furniture går etik og æstetik hånd i hånd.

Wood Mini+ søskende kit

Babysenge / Tremmesenge

3.499,00 DKK
Betal med
Lager
Varenummer: 041457

Besøg vores butik og showroom

Produktinformation

EAN/GTIN 5711692414574

Relaterede produkter

Madras 68x162 cm. Wood Mini+
Madras 68x162 cm. Wood Mini+
1.799,00 DKK
Madras til Mini+ 162 cm.
Wood Mini+ basic, hvid/eg
Wood Mini+ basic, hvid/eg
7.459,00 DKK
Wood Mini+ basic, fra babyseng til juniorseng (0-9 år)
Wood kommode 6 skuffer, hvid/eg
Wood kommode 6 skuffer, hvid/eg
6.999,00 DKK
NYHED - Wood kommode 6 skuffer, hvid/eg