Ansvarlig bæredygtighed

Vi er drevet af en stærk tro på gennemsigtighed og bæredygtighed gennem hele produktionskæden. Vores træ kommer således udelukkende fra europæiske skovbrug – og vores møbler er produceret i Europa på lokale møbelfabrikker med stor erfaring, der arbejder under fair og bæredygtige forhold. Vi investerer i vores relationer, og dialogen med vores samarbejdspartnere er baseret på ærlighed og loyalitet – og på en fælles forståelse for vores fag.

RESPEKT for hverdagen

Det er med den største respekt for - og indsigt i – børnefamiliens skiftende behov, at vi udvikler vores træmøbler. Med mere end 20 års erfaring har vi optimeret måden, hvorpå børnemøbler designes, benyttes og vedligeholdes. Ikke bare skal de efterleve vores egne krav til æstetik, kvalitet og funktion, de skal kunne tilpasses et familielivs skiftende cyklusser uden behov for at geninvestere.

Sikkerheden

Sikkerhed og sundhed er blandt vores kerneværdier – vi er også selv forældre. Vores møbler overholder de strenge EU-standarder for sikkerhed og sundhed og skal regelmæssigt bestå forskellige tests. Vi tester blandt andet for afdampning af giftige stoffer på malede og lakerede overflader samt fra træ og MDF, som vi anvender i vores produktion. Alle vores møbler er i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder og normer. Derudover opfylder vi REACH-krav og Oeko-Tex-certificering. For mere information om sikkerhed og sundhed se mere på oliverfurniture.com

Samtlige møbler fra Oliver Furniture leveres med 5 års garanti, der dækker konstruktionsfejl. Herudover garanterer vi, at de dele, man skal bruge for at ændre et af de møbler med en sådan indbygget funktion, findes på lager fem år fra købsdatoen af det oprindelige produkt. 

”Der skal være plads til vores børn, familieliv
og tid til at have sand mellem tæerne”

- SØREN RØRBÆK -

Designet

Det enkle udtryk er vores æstetik. Rene linjer og rundede former og et klart formål kendetegner vores design. Vores portefølje er skarpt defineret, og møblerne kan nemt kombineres. Vores traditionelle, men moderne, formsprog kalder på sanselige minder om dengang dagene var lange og lyse, himlen blå og lyden af havets bølger skvulpede mod strandkanten – om dengang barndommens leg gav genlyd i de kølige, grønne skove og tiden blev tilbragt i selskab med familie og venner. Samtidig er vi inspireret af den moderne familie og dens udvikling gennem årene. Vores møbler er ment som en konstant faktor, der forankrer et aktivt, alsidigt familieliv – og som opfordrer til en langsom livsstil. Et langsomt levet liv er i vores optik defineret ved at reducere de valg, man konstant står overfor i en kultur, der er domineret af en brug og smid væk-tankegang. I stedet sigter vi efter at tilbyde det enkle valg – og det rette møbel.


Vores design deler vi ind i 2 kollektioner: Wood & Seaside Collection

5 års garanti

Alle Oliver Furniture produkter er omfattet af en 5 års garanti, der dækker fejl i trækonstruktionen. Derudover yder vi 5 års garanti på standard ombygningskits til alle konvertible møbler fra købsdatoen.

bæredygtig produktion i europa

Siden 2013 er alle Oliver Furniture produkter fra bæredygtig moderne produktion i Europa.  Møbelfabrikker, der alle opererer med fair og bæredygtige arbejdsforhold. Vi har et tæt og personligt forhold til vores leverandører, der er baseret på gensidig loyalitet, ærlighed og kærlighed til det gode håndværk.

Alle vores møbler er designet så de overholder alle eksisterende EU-normer. For at kunne dokumentere dette har vi siden 2008 valgt at teste vores møbler ved en lang række tests. Vi tester løbende for giftstoffer under hver eneste produktion. Derudover tester vi for sikkerhed ved Dansk Teknologisk Institut.