Fugl

Indkøbskurven er tom

Velkommen

 

Velkommen til vores webshop, hvor du nu har mulighed for at bestille møbler online til både børn og voksne fra hele kollektionen. Hos Oliver Furniture sætter vi en ære i at yde en god, professionel og hurtig service til vores mange kunder. Derfor tilstræber vi at give dig en effektiv, sikker og behagelig oplevelse fra det øjeblik du besøger vores webshop til det øjeblik du modtager dine varer på den valgte leveringsadresse.

Hvis du har spørgsmål vedrørende et møbel i vores webshop, en ordre, leveringstid eller vedrørende Oliver Furniture generelt, er du velkommen til at kontakte os på info@oliverfurniture.dk eller på tel. 4970 7317. Du vil så vidt muligt modtage svar fra os indenfor 24 timer.

Det er kun muligt at bestille møbler på webshoppen indenfor Danmarks grænser.

Bor du i udlandet henviser vi til vores store locator på www.oliverfurniture.com hvor du har mulighed for at finde nærmeste Oliver Furniture forhandler. Oliver Furniture har i dag en lang række forhandlere i Skandinavien og Europa. 

Hvis du har kommentarer, ris/ros eller forslag til vores webshop, hører vi også gerne fra dig på info@oliverfurniture.dk 

 

 

Den frie natur