Fugl

Indkøbskurven er tom
Wood tremmeseng - Eg
  • Wood tremmeseng - Eg
  • Wood tremmeseng - Eg
  • Wood tremmeseng - Eg

Wood - Tremmeseng / Eg

Wood tremmeseng til de mindste børn i alderen 0 – 5 år. Det er vigtigt at have fokus på kvalitet og miljø, når der skal vælges seng til familiens mindste medlemmer. Vores møbler er bæredygtigt produceret i Europa under moderne produktionsmetoder. Nogle af nøgleordene er bl.a. FSC certificeret træ, FSC certificeret emballage og vandbaseret lak af høj standard og kvalitet.

Wood tremmeseng har et nutidigt og innovativt design kombineret med klassisk enkelthed. Bløde linier, runde hjørner og smuk nordisk eg er kendetegnene ved Wood Collection indenfor skandinaviske møbler til børneværelset. Tanken bag det nye design på Wood tremmeseng er at skabe en tættere og mere ergonomisk kontakt mellem barn og voksen. Tremmestykket har derfor samme højde hele vejen rundt, og bunden er løftet en smule for derved at minimere afstanden til barnet.

Udover et lækkert nordisk design og bæredygtig produktion, er det værd at nævne, at Wood tremmeseng er fremstillet af massiv birk og eg. Wood tremmeseng har en lang levetid, og kan genbruges af flere generationer.

Wood tremmeseng har flere praktiske funktioner, som gør tremmesengen brugbar i mange år. Den har 2 madras højdeindstillinger, og derudover har den flere features, hvor tremmesengen enten kan være helt lukket, lukket med mulighed for at fjerne op til 3 tremmer i siden, halvt lukket, eller åben i den ene side.

Wood - Tremmeseng / Eg

5.999,00 DKK
Betal med
Lager
Varenummer: 041424

Besøg vores butik og showroom

Produktinformation

Mål 146 x 76 x 86 cm
EAN/GTIN 5711692414246
Alder 3 mdr. - 5 år