Fugl

Indkøbskurven er tom
Voksen kommode Voksen kommode 2< Voksen kommode 3

Kommoder

 1. Kommode, hvid

  Kommode

  5.899,00 DKK
  Smuk enkel kommode med klassisk buet front.
 2. Wood kommode

  Wood kommode

  4.999,00 DKK
  Wood kommode
 3. Seaside kommode

  Seaside kommode

  4.909,00 DKK
  Seaside kommode med 3 skuffer

Stilrene kommoder til det moderne, danske hjem

Du vil her på siden kunne danne dig et samlet overblik over vores udvalg af stilrene og unikke kommoder, der vil passe perfekt ind i det danske, moderne hjem. Med et møbel fra Oliver Furniture er du garanteret et funktionelt produkt, som samtidig har et enkelt og let udtryk over sig, hvorfor du både vil kunne bruge det i soveværelset, entreen, stuen eller spisestuen. Herudover har vi sørget for at udstyre samtlige af vores kommoder med store og rummelige skuffer, så du nemt vil kunne få plads til det, du har brug for at opbevare på en praktisk måde.

Tidløst udtryk – kommoder i høj kvalitet

Det særlige ved vores kommoder er desuden, at de kommer i et tidløst udtryk, der passer ind i det moderne, nordiske hjem, samtidig med at de lever op til alle tidens trends. De er desuden udstyret med en funktion, der gør, at skufferne lukker langsomt i, så børn på den måde undgår at få deres fingre i klemme. Vi udvælger nøje materialer, der bruges i produktionen af vores kommoder, hvorfor du er garanteret en helt enestående kvalitet, hvilket blandt andet afspejles i skuffernes greb, der er håndlavede. Vores leverandører af materialer bliver således alle stillet over for strenge krav, således at vi er i stand til at tilbyde dig det bedste af det bedste – uanset om du er på udkig efter kommoder, tremmesenge eller et helt tredje møbel.

Masser af opbevaringsplads i et afstemt, enkelt design

Når det kommer til at designe kommoder, er det for os utroligt vigtigt, at du får masser af opbevaringsplads, der vil kunne rumme det, du har brug for i hverdagen. Det er dog lige så vigtigt for os at fremstille et møbel, der vil kunne passe ind i hvilket som helst hjem uanset indretningen. Derfor har vi valgt at producere kommoder med runde former, der giver møblet et afstemt design samt en visuel lethed. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores unikke kommoder til alle rum i det nordiske hjem. Vores mangeårige erfaring, når det kommer til at designe møbler i dansk design, betyder, at vi har en forståelse for, hvad der skal til for at skabe det optimale møbel, der både er funktionelt og praktisk, og som samtidig har et stilrent udtryk. Find en stilren, tidløs kommode her hos Oliver Furniture – hurtig levering lige til døren.