Spring til indhold

Pleje, vedligeholdelse og reparation

Oliver Furniture ønsker at skabe værdifulde produkter til dig og din familie. Værdifulde i form af naturlige materialer, en fair og miljøvenlig værdikæde og stor respekt for en voksende families skiftende behov. Når vi giver produktet videre, tager vi også ansvar for dets lange levetid.

Den rette pleje, service og reparationsmuligheder er afgørende for at forlænge vores møblers levetid. Hvis du har brug for rådgivning, er vi altid klar til at hjælpe.

Madrasser_RGB.jpg__PID:c33a4f92-e34d-4b24-a66b-cc2e85c9c74e

Madrasser

Vores madrasser har en kerne af Oeko-Tex-certificeret europæisk koldskum, som er meget behageligt, åndbart og allergivenligt, og som hurtigt genvinder sin form efter brug og har en høj bæreevne. Rumvægt 28,5-33 kg/m3.

Betrækket er lavet af GOTS-certificeret økologisk sildebensbomuld, quiltet indvendigt med et lag Oeko-Tex-certificeret genanvendt PET. Det aftagelige topbetræk er imprægneret for at beskytte madrassen mod pletter. Topbetrækket kan maskinvaskes (maks. 40°).  For flere detaljer om pleje, vedligeholdelse og reparation - se bomuldstekstiler.

Vores madrasser er fremstillet i Europa og overholder europæiske sikkerhedsstandarder og -normer. Madrasserne er testet i henhold til sikkerhedsstandarden EN 16890 og i overensstemmelse med de europæiske brandsikkerhedsstandarder EN 71-2 og BS 7177.

Se alle madrasser
OF_041624_a1.png__PID:d794362a-6f89-45c0-b74d-22a9af0f2146

BRUG AF EGETRÆ

Eg er hårdt og holdbart træ, der indeholder naturlig garvesyre, som beskytter mod bakterievækst. Kombineret med den lyse, elegante farve og de veldefinerede årer, er eg et fremragende, langtidsholdbart valg til interiør af høj kvalitet. Vores egetræ kommer hovedsageligt fra europæiske skove, der støtter bæredygtigt skovbrug. Træet udvælges omhyggeligt, og al forarbejdning sker i hånden, hvilket sikrer, at kun det bedste og mest holdbare træ bruges i vores produkter.

Brug en fugtig, hårdt opvredet klud til den daglige rengøring. Sørg for at behandle hele overfladen jævnt. Vi anbefaler ikke brug af rengøringsmidler til den daglige rengøring. Spild skal fjernes med det samme for at minimere risikoen for langvarige pletter.

For oliebehandlede genstande anbefales det at genbehandle 1-2 gange om året, afhængigt af brugen, for at bevare overfladens beskyttende lag og oliens æstetiske kvaliteter. Når det er tid til at genbehandle, skal du bruge et egnet oliebehandlingsprodukt og følge instruktionerne nøje.

Undgå kontakt med olien og andre materialer for at undgå pletter og mærker.

Refleksioner omkring ansvar

(kommer snart)

Forhæng til Wood Original køjeseng og halvhøj seng, rosa

Tekstilpleje

Generelle anbefalinger

Vi anbefaler altid at vaske mindre for at reducere det miljømæssige fodaftryk. Vask kun, når det er nødvendigt. Frisk luft og lidt pletrensning kan ofte gøre tricket.

  • Vask med lignende farver.
  • Vask ved lavere temperaturer. Det vil få dit stof til at leve længere.
  • Hæng til tørre i stedet for at tumble.
  • Hvis du stryger, så brug så lav varme som muligt, og brug helst en damper i stedet.
  • Reparer, når det er gået i stykker.

Prøv at reparere det i stedet for at smide det væk. Følg vaskeanvisningerne på etiketterne, og vær opmærksom på, at det altid er den højeste tilladte temperatur, der angives.

OF_041437_041431_021797.jpg__PID:17784f62-9f30-4fb4-b6c6-9d826346fecf

Pleje & Vedligehold

Bomuldstekstiler

Bomuld er lavet af naturlige fibre fra bomuldsplanter og er elsket over hele verden for sin blødhed, åndbarhed og komfort. Bomuldens mest fremtrædende miljøpåvirkninger skyldes brugen af pesticider, forbruget af vand og tabet af biodiversitet. Derfor har vi valgt at bruge økologisk bomuld, der er Oeko-Tex-certificeret eller, endnu bedre, fremstillet af stofrester.

  • Vask ved lavere temperaturer.
  • Pletvask, når det er muligt, i stedet for at vaske hele tøjet.
  • Følg altid vaskeanvisningerne på etiketten nøje.
  • Undgå, at stoffet krøller, ved at ryste/strække det våde tøj og hænge det til tørre
OF_041603_041441_041440_021791.png__PID:58a0702d-2ed2-4cf9-9ef9-f31dc4da04ba

Pleje & Vedligehold

Vask af pletter

Hvis du får en plet, anbefaler vi stærkt, at du fjerner den separat og så hurtigt som muligt.

Hvis pletten sidder på et vanskeligt sted, kan du tage en køkkenskål og sprede det område, hvor pletten sidder, ud på toppen af skålen. Hæld lunkent vand i skålen, og lad det løbe hen over det plettede område. Hvis du hurtigt udfører denne "operation" kort tid efter, at pletten er opstået, og helst mens den stadig er våd, kan det være et lille genialt trick.

Hvis pletten er fedt eller olie, kan du forsigtigt lægge en dråbe ufarvet opvaskemiddel på den og gnide den forsigtigt, og derefter hælde mere vand på for at fjerne sæben.

5 års garanti

Hvert Oliver Furniture-produkt har 5 års garanti, der dækker konstruktionsfejl i træet.
Derudover garanterer vi fem års tilgængelighed af de mest almindelige konverteringskit til alle konvertible møbler fra købsdatoen.

OF_detail_041623_02.jpg__PID:76678436-db54-47f6-a93b-ed87283b05d8

Pleje & Vedligehold

Malede overflader

Alle vores produkter er malet med en ikke-giftig, vandbaseret maling og skal rengøres med en ren, tør klud eller med en klud, der er vredet op i rent vand og derefter straks tørres af med en ren, tør klud. Vedvarende pletter kan fjernes med en dråbe koncentreret rengøringsmiddel, og derefter tørres overfladen af med en let fugtig klud. Tør af med en klud, der er vredet op i vand tilsat flydende rengøringsmiddel (maks. 1 teskefuld til 1 liter vand), hvis pletterne ikke kan vaskes af. Tør derefter straks overfladen af med en ren, tør klud. Hvis du er i tvivl, skal du først teste på en ikke iøjnefaldende del, da nogle produkter kan beskadige lakken. En mikrofiberklud kan være et godt alternativ til rengøringsmidler.

Visse kemikalier, blæk og stærkt farvet frugtsaft kan forårsage misfarvning, hvis de bliver siddende på overfladen i længere tid, da farvepigmenterne binder sig til overfladen. Brug aldrig alkohol (eller andre opløsningsmidler), ståluld,
skurepulver, lignende midler med slibemiddel eller rengøringsmidler, der efterlader en film på overfladen, som f.eks. blød brun sæbe.

Hvis overfladen påvirkes af fugt i længere tid (f.eks. et vådt håndklæde), vil det beskadige malingen.

Kun i Danmark

RE-Shop

Repair · reuse · reduce

Vi er altid glade for at hjælpe dig med dine produkter
Send os en e-mail på  info@oliverfurniture.dk. eller ring til os 49707317