'OLIVER FURNITURE A/S' eller 'os' eller 'vi' henviser til ejeren af ​​det websted, hvis hjemsted er OLIVER FURNITURE A/S, Nordre Strandvej 119A, 3150 Hellebæk, Danmark. Vores virksomheds registreringsnummer er 20650079. Udtrykket 'du' henviser til brugeren eller seeren af ​​vores websted.

Brug af dette websted er underlagt følgende betingelser for brug:

  • Indholdet på siderne på dette websted er kun til din generelle information og brug. Det kan ændres uden varsel.
  • Dette websted bruger cookies til at overvåge browserindstillinger. Hvis du tillader anvendelse af cookies, kan vi gemme følgende personlige oplysninger til brug for tredjepart: IP-adresse, operativsystem og browsertype.
  • Dette websted indeholder materiale, der ejes af eller er licenseret til os. Dette materiale inkluderer, men er ikke begrænset til design, layout, udseende og grafik. Gengivelse er forbudt andet end i overensstemmelse med copyright-meddelelsen, der udgør en del af disse vilkår og betingelser.
  • Alle varemærker, der er gengivet på dette websted, som ikke tilhører eller er licenseret til operatøren, anerkendes på webstedet.
  • Uautoriseret brug af dette websted kan give anledning til erstatningskrav og / eller være en strafbar handling.
  • Fra tid til anden kan dette websted også indeholde links til andre websteder. Disse links leveres for nemheds skyld for at give yderligere information. De betyder ikke, at vi støtter webstedet / webstederne. Vi har intet ansvar for indholdet på det eller de linkede websteder.

 

Privatliv

OLIVER FURNITURE A/S er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Hvis vi beder dig om at give visse oplysninger, som du kan identificeres ved brug af dette websted, kan du være sikker på, at de kun vil blive brugt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

OLIVER FURNITURE A/S kan ændre denne politik fra tid til anden ved at opdatere denne side. Du skal tjekke denne side fra tid til anden for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer. Denne politik er effektiv fra den 25. maj 2018.

 

Oplysninger vi indsamler

Vi indsamler muligvis følgende oplysninger:

    • navn
    • telefon og e-mailadresse
    • demografiske oplysninger såsom postnummer
    • anden information, der er relevant for kundeundersøgelser og / eller tilbud

     

    Hvad vi gør med de oplysninger, vi indsamler

    Vi kræver disse oplysninger for at forstå dine behov og give dig en bedre service og især af følgende grunde:

    • intern ordrebehandling
    • forsendelse af varer gennem fragtselskaber
    • forbedring af vores produkter og tjenester

     

    Dine rettigheder som registreret

    Som en registreret, hvis personlige oplysninger vi har, har du visse rettigheder. Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​disse rettigheder, bedes du e-maile info@oliverfurniture.dk eller bruge de oplysninger, der leveres i afsnittet ’Kontakt os’ nedenfor. For at behandle din anmodning vil vi bede dig om at give to gyldige identifikationsformer til verificeringsformål.

     

    Dine rettigheder er som følger:

    Retten til at blive informeret

    Som en datacontroller er vi forpligtet til at give klare og gennemsigtige oplysninger om vores databehandlingsaktiviteter. Dette leveres af denne privatlivspolitik og enhver relateret kommunikation, vi måtte sende dig.

     

    Retten til adgang

    Du kan anmode om en kopi af de personlige data, vi har om dig. Når vi har verificeret din identitet og, hvis relevant, autoriteten fra enhver tredjepartsansøger, vil vi give adgang til de personlige data, vi har om dig, samt følgende oplysninger:

    1. formålet med behandlingen af ​​dine data
    2. kategorierne af de pågældende personoplysninger
    3. de modtagere, som de personlige oplysninger er blevet videregivet til
    4. opbevaringsperiode eller planlagt opbevaringsperiode for dine personlige data
    5. når personlige data er indsamlet fra en tredjepart samt kilden til de personlige data

    Hvis der er ekstraordinære omstændigheder, der betyder, at vi kan nægte at give oplysningerne, forklarer vi dem. Hvis anmodninger er useriøse, forbeholder vi os ret til at afvise dem. Hvis besvarelse af anmodninger sandsynligvis vil kræve ekstra tid eller lejlighedsvis urimelig udgift (som du muligvis skal dække), vil vi informere dig om det.

     

    Retten til afhjælpning

    Hvis du mener, at vi har unøjagtige eller ufuldstændige personlige oplysninger om dig, kan du udøve din ret til at rette eller udfylde disse data. Dette kan bruges med ret til at begrænse behandlingen for at sikre, at forkerte / ufuldstændige oplysninger ikke behandles, før de er rettet.

     

    Ret til sletning ('retten til at blive glemt')

    Hvis der ikke eksisterer et altoverskyggende retsgrundlag eller legitim grund til behandling af personoplysninger, kan du anmode om, at vi sletter de personlige data. Dette inkluderer personoplysninger, der muligvis er behandlet ulovligt. Vi vil tage alle rimelige skridt for at sikre sletning.

     

    Retten til at begrænse behandlingen

    Du kan bede os om at stoppe behandlingen af ​​dine personlige data. Vi vil stadig opbevare dataene, men behandler dem ikke yderligere. Denne ret er et alternativ til retten til sletning. Hvis en af ​​følgende betingelser finder anvendelse, kan du udøve retten til at begrænse behandlingen:

    1. nøjagtigheden af ​​de personlige data bestrides
    2. behandling af personoplysninger er ulovlig
    3. vi har ikke længere brug for de personlige data til behandling, men de personlige data er påkrævet til en del af en juridisk proces
    4. retten til indsigelse er udøvet, og behandlingen er begrænset, indtil en beslutning om status for behandlingen

     

    Retten til dataportabilitet

    Du kan anmode om, at dine personlige data overføres til en anden controller eller processor, der leveres i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Denne ret er kun tilgængelig, hvis den oprindelige behandling var baseret på samtykke, behandlingen foregår på automatiserede måder, og hvis behandlingen er baseret på opfyldelsen af ​​en kontraktlig forpligtelse.

     

    Ret til indsigelse

    Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine data, hvor:

    • behandling er baseret på legitim interesse
    • behandlingen er bestemt til direkte markedsføring
    • behandling er bestemt til videnskabelig eller historisk forskning eller
    • behandling involverer automatisk beslutningstagning og profilering

     

    Sikkerhed

    Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

     

    Hvordan vi bruger cookies

    En cookie er en lille fil, der beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du er enig, tilføjes filen, og cookien hjælper med at analysere webtrafik eller fortæller dig, når du besøger et bestemt sted. Cookies tillader, at webapplikationer reagerer på dig som person. Webapplikationen kan skræddersy sine operationer til dine behov, hvad du kan lide og ikke lide ved at samle og huske oplysninger om dine præferencer.

    Vi bruger cookies til trafiklogfiler til at identificere, hvilke sider der bruges. Dette hjælper os med at analysere data om webside-trafik og forbedre vores websted for at skræddersy det til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål, og derefter fjernes dataene fra systemet.

    Generelt hjælper cookies os med at give dig et bedre websted ved at gøre det muligt for os at overvåge, hvilke sider du finder nyttige, og hvilke du ikke gør. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller oplysninger om dig bortset fra de data, du vælger at dele med os.

    Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browserindstilling til at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Dette kan forhindre dig i at udnytte websitet fuldt ud.

     

    Links til andre websteder

    Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websteder af interesse. Når du først har brugt disse links til at forlade vores websted, skal du dog bemærke, at vi ikke har kontrol over det andet websted. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelsen og privatlivets fred for de oplysninger, du giver, mens du besøger sådanne sider, og sådanne websteder er ikke underlagt denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Du skal være forsigtig og se på den erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for det pågældende websted.

     

    Når du tilmelder dig nyhedsbrev

    Formål

    Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller begivenheder, vil vi håndtere dine personlige data med det formål at registrere din deltagelse og sende dig servicemeddelelser om begivenheden og relaterede oplysninger. Det vil også blive brugt til at sende dig tilbud og andet marketingmateriale.

     

    Retsgrundlaget for os til at håndtere dine personlige oplysninger

    Vores håndtering af dine data er baseret på din godkendelse, når du logger ind. Bemærk, at du til enhver tid kan trække din accept tilbage. Når du gør det, mister du dog din deltagelse i begivenheden.

     

    Typer af personlige oplysninger og deres kilder

    Vi registrerer navne, e-mails, telefonnr. og bopælsland. Al information kommer fra deltagerne selv.

     

    Vil informationen blive delt med nogen anden?

    Oplysningerne kan deles med vores agenter og lokale distributører til afsendelse af markedsføringsmateriale.

     

    Opbevaring af informationen

    OLIVER FURNITURE A / S lagrer informationerne sikkert, så længe vi finder brug for det, eller du beder os specifikt om at slette dem. Vi gemmer informationen internt. Din anmodning om sletning eller indsigt kan sendes til info@oliverfurniture.dk

     

    Profilering og automatiske beslutninger

    Dine oplysninger vil hverken blive brugt til profilering eller automatiske beslutninger.

     

    Tredjeparts-cookies

    Kontakt os

    Når du udfylder formularen og klikker på "Send", gemmer vi følgende data:

    • navn
    • adresse
    • telefonnr.
    • land
    • e-mailadresse
    • kommentar

     

    Kontrol af dine personlige oplysninger

    Hvis du gerne vil have en kopi af de oplysninger, skal du skrive til info@oliverfurniture.dk

    Alternativt kan du kontakte os på vores hovedkontor ved hjælp af følgende postadresse eller telefonnummer:

    OLIVER FURNITURE A/S
    Nordre Strandvej 119A
    3150 Hellebæk
    Danmark

    CVR-nr.20650079

    Tlf: +45 4970 7317

    Eller du kan kontakte Datatilsynet, en uafhængig myndighed, der overvåger overholdelsen af ​​reglerne om beskyttelse af personoplysninger via deres hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/

    Hvis du mener, at oplysninger, vi har på dig, er forkerte eller ufuldstændige, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt på ovenstående adresse. Vi korrigerer straks alle oplysninger, der viser sig at være forkerte.