Spring til indhold

Populære Wood mini+ Ombygninger

NÅR FAMILIEN VOKSER ...

Wood Mini+ sengeserien er designet til at følge barnets søvnbehov fra baby til ni år. I takt med at jeres behov ændrer sig – et barn, der vokser ud af sin seng, ønsker sig en ny, eller måske udvides familien – så kan sengen følge med de nye behov.

Læs mere om ombygningsmulighederne på denne side, eller gå til sengekonverteren for at få et overblik over alle ombygningskit.

OMBYGNING

Søskende Kit

Når familien vokser og et barn bliver til to, kan Mini+ tremmeseng inkl. junior kit (TRIN 1) suppleres med et Mini+ søskende kit (TRIN 2). Ved tilkøb af et søskende kit (to sengegavle og en sengebund) kan den oprindelige seng ombygges til to individuelle senge, så du har en tremmeseng og en juniorseng på samme tid (TRIN 3). Herved bliver babys første seng en langsigtet investering i børneværelsets sovemiljø, som vokser med både barn og familie, og sikrer fleksibilitet i indretningen af børneværelset.

TRIN 1

MINI+ TREMMESENG INKL. JUNIOR KIT

Sengen vokser med barnet og kan indstilles i fem forskellige versioner fra tremmeseng (68 × 122 cm) til juniorseng (68 × 162 cm).

TRIN 2 OMBYGNING

MINI+ SØSKENDE KIT

Søskende kittet indeholder to sengegavle og en sengebund, så Mini+ tremmeseng inkl. junior kit kan ombygges til to individuelle senge.

TRIN 3

MINI+ TREMMESENG & MINI+ JUNIORSENG

Den oprindelige seng er blevet til to individuelle senge, en Mini+ tremmeseng (68 × 122 cm) og en Mini+ juniorseng (68 × 162 cm).

EN LILLE HISTORIE FRA HVERDAGEN

DA EMILIE FIK EN LILLESØSTER

Da Mette og Rasmus ventede lille Emilie, købte de en Mini+ tremmeseng inkl. junior kit. De vidste ikke helt, hvad dette "inkl. junior kit" betød, men efterhånden som Emilie blev større, gav det pludselig rigtig god mening, at sengen kunne vokse i takt med Emilie.

Tremmesengen blev til en juniorseng, og det viste sig, at Emilie snart skulle være storesøster. Så Mette og Rasmus var nødt til at investere i en seng mere - troede de i hvert fald. Men de fandt hurtigt ud af, at de kunne lave to individuelle senge ud af Emilies oprindelige seng ved hjælp af Mini+ søskende kit. Emilie fik sin juniorseng, og hendes lillesøster Emma fik en tremmeseng samlet af alle de dele, de allerede havde, kombineret med et søskende kit. På den måde behøvede de ikke at købe en helt ny seng, men kun et søskende kit og en ekstra madras.

10_kidsroom_high.jpg__PID:aad0aed6-407c-4c88-a66c-f5288edae5e1

"Vi blev tiltrukket af muligheden for at udvide og ændre vores hjem i takt med, at familien udvikler sig gennem livet.

Sengen fra Oliver Furniture, der er så smart designet, har fulgt vores døtre fra de var spædbørn og har tilpasset sig og vokset med dem - en konstant ledsager gennem de forskellige kapitler i deres liv."

- METTE KLÜWER-BRØNDGAARD  -

OMBYGNING

MINI+ TREMMESENG & MINI+ JUNIORSENG TIL MINI+ HALVHØJ KØJESENG

Hvis to søskende på sigt ønsker at sove sammen, kan familien blot tilkøbe et ombygningskit (TRIN 4) og ombygge sengene til en Mini+ køjeseng (TRIN 5).

TRIN 4 OMBYGNING

MINI+ TREMMESENG & MINI+ JUNIORSENG TIL MINI+ HALVHØJ KØJESENG

Ombygningskittet indeholder en stige, lange sengeben samt sengesider til at ombygge tremme- og juniorsengen til en køjeseng.

TRIN 5

WOOD MINI+ HALVHØJ KØJESENG

Mini+ halvhøj køjeseng passer til søskendeparret, der er vokset ud af tremmesengens trygge favntag, men som sover bedst med natlampen tændt og en søster eller bror indenfor rækkevidde.

OF_detail_041585_03.jpg__PID:15cc7f25-3d6c-4f8f-8a9c-283f5f975227

SHOP

ANDRE POPULÆRE OMBYGNINGSKIT

I takt med at familiens behov ændrer sig –   et barn, der vokser ud af sin seng, ønsker sig en ny, eller måske udvides familien– så kan sengen følge med de nye behov.