Spring til indhold

Re-shop

Oliver ryder op

Når vi rydder op, smider vi ikke noget ud. Selvom møblerne har været brugt til fotos og udstillinger, er udgåede og/eller har fejl og mangler, kan de sagtens få nyt liv og være med til at skabe rammerne for den magiske fantasiverden, der udspiller sig på børneværelset.
Standen på møblerne varierer, hvilket afspejles i prisen med betydelige besparelser på mellem 20-50%. Vores Re-shop holder åbent året rundt, og større lagersalg bliver arrangeret efter behov. Datoerne for lagersalg vil blive annonceret her på siden samt i vores nyhedsbrev.

Re-shop

Hejreskovvej 16B
3490 Kvistgård

Åbningstider:
Tirsdag: kl. 10-15
Torsdag: kl. 10-15
Helligdage: Lukket

Info@oliverfurniture.dk
tlf. 49707317

LAGERSALG

Hejreskovvej 16B
3490 Kvistgård

Åbningstider:
Du kan holde dig opdateret her på siden, men du kan også få besked som én af de første, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Når du køber et møbel i vores Re-shop, er det dit ansvar at sørge for, at møblet bliver demonteret og transporteret hjem til dig. Tak for din forståelse og støtte til vores genbrugsinitiativ.

Oliver Furniture stræber efter at skabe produkter af høj værdi for dig og din familie. Disse værdier kommer til udtryk gennem brugen af naturlige materialer, en produktion der tager højde for miljøet og en etisk værdikæde, alt sammen med dyb forståelse for den voksende families skiftende behov.

Vi forpligter os til at sikre en lang levetid for vores produkter og vores ambition er, at vores møbler skal kunne modstå tidens prøvelser, ældes med værdighed, og at møblet kan videregives eller sælges til en ny familie, så det kan indgå i et nyt kapitel i deres historie.