Spring til indhold

Artikel: Seaside junior halvhøj seng

Seaside junior halvhøj seng - Oliver Furniture

Seaside junior halvhøj seng

Seaside halvhøj seng er skabt til at imødekomme behovet for en stilfuld halvhøj seng til det lille børneværelse. Sengen er med sine begrænsede mål, et oplagt valg i det rum, hvor en standard halvhøjseng vil synes for dominerende. Den halvhøje seng har desuden, i sit gennemtænkte design, indbyggede muligheder for at skolebarnet under sovepladsen kan indrette en hyggelig lounge til leg, lektielæsning eller samvær med vennerne.

Seaside halvhøj seng er som de øvrige møbler i Oliver Furnitures Seaside Collection, kendetegnet ved sit klassiske nordiske formsprog - inspireret af det enkle liv ved strand og hav. Den lille seng er udstyret med en solid stige, der med sin skrå hældning gør sengen nem at komme op i og ned fra. Stigen kan placeres i begge sider af sengen. Det sikkerhedsgodkendte design med smukt dimensionerede tremmer udgør en både hyggelig og tryg base for det store børnehavebarn eller lille skolebarn. Den delikat profilerede sengevange understreger såvel den designmæssige kvalitet som det umiskendeligt nordiske look.

Sengen er, som de øvrige møbler i serien, bæredygtigt produceret i Europa. Den er af høj kvalitet og fremstillet i birk og MDF - stabile og ærlige materialer og er defineret ved de gennemtænkte, veludførte løsninger. Sengen er testet og godkendt efter de strenge EU-regler for sikkerhed og sundhed. Hos Oliver Furniture går etik og æstetik hånd i hånd.

Mål b 97 x l 167 x h 131 cm

Læs mere

Read more

Seaside junior sofaseng - Oliver Furniture

Seaside junior sofaseng

Seaside junior sofaseng er som navnet siger, både en seng og lille sofa. Den kan bruges som enten seng eller sofa, eller i kombination: som hyggelig seng med skærmende sider om natten og som delik...

Læs mere
Seaside Puslekommode & kommode med 4 skuffer - Oliver Furniture

Seaside Puslekommode & kommode med 4 skuffer

Seaside puslekommode kombinerer smukt puslefunktionen med den nødvendige opbevaring til babys tøj, bleer og stofbleer. I kommoden forenes de rene linjer og det klassiske, tidløse design, som kende...

Læs mere