Spring til indhold

20-ÅRS JUBILÆUM

I år fejrer vi vores 20-års jubilæum. Samtidig reflekterer vi over, hvad der har formet os, hvilke overbevisninger der har styret udviklingen, og hvilke ambitioner og drømme der i sin tid dannede grundlag for vores brand. I dag står Oliver Furniture for tidløse børnemøbler i bæredygtigt design med stærk forankring i den klassiske skandinaviske designhistorie.

Håndskitser fra Søren Rørbæks skitsebog

20 år med sjov og leg 

I Oliver Furniture mener vi, at hverdagen skal være sjov, og at der skal være plads til leg. Det skal være sjovt at være sammen med familie og venner og at gå på arbejde. Derfor er vi som virksomhed særlig stolt over at kunne fejre de 20 år sammen med flere medarbejdere, der har været med næsten fra begyndelsen.

Oliver Furniture har sat sig for at være en sjov og god arbejdsplads, som alle ønsker at bidrage til og værne om. Vi synes ikke, at det er naivt eller barnligt, men derimod nødvendigt.

Oliver er med til en af de første fotoskydninger

BØRNEMØBLER SIDEN 2003

Det, der begyndte som et livsstilsbrand i 2003 med klassiske slagbænke og vitrineskabe til den enkle nordiske indretning og det simple liv, udviklede sig også til en kollektion af børnemøbler, da designer Søren Rørbæks søn Oliver kom til verden. Han havde svært ved at finde børnemøbler i en kvalitet og et design, der talte til ham, og det var begyndelsen på Oliver Furniture.

Visionen har altid været at trodse flygtige trends og tendenser ved at skabe tidløse børnemøbler i bæredygtigt design til moderne familier.

I de sidste 20 år er der...

22.000.000

gange blevet puttet babyer og småbørn i vores tremmesenge.

Eva Henningsen pakker den første forsendelse ud

De sidste 20 år er der...

1,000,000

gange hvor babyer er faldet i søvn i vores vugger.

Fra arkivet

I anledning af vores 20-års jubilæum ser vi tilbage på, hvordan det hele begyndte i 2003. Søren Rørbæk, med en fortid som møbelsnedker, og Eva Henningsen, som tidligere virksomhedsejer, så begge muligheden i markedet og manglen på kvalitetsmøbler til børn. Omgivet af den nordiske natur, møblerne er forankret i, grundlagde de Oliver Furniture i Nordsjælland kun en halv time nord for København. 

Med udsigt til hav, strand og skov er det stadig en attraktiv placering for virksomheden, som i dag holder til på den historiske Hellebæk Klædefabrik.

Søren Rørbæk tjekker de første produkter

”Jeg har aldrig drømt om en stor virksomhed med en høj omsætning. Det vigtigste for mig er at kunne være tro mod mig selv og have tid sammen med min familie. Jeg tegner og udvikler møblerne, men medarbejderne spiller en lige så stor rolle for virksomheden, som jeg gør. Oliver Furniture ville ikke være der, hvor vi er i dag, uden medarbejderne".

SØREN RØRBÆK

I de sidste 20 år har...

4.000

Oliver Furniture senge fået et nyt liv gennem et ombygningskit til en anden sengemodel.

Børnebænken, som var et af de første produkter, der blev sat på markedet

ORDENTLIGHED OG GODE RELATIONER

Ordentlighed og gode relationer er vigtige parametre i Oliver Furniture både internt og eksternt. ”Jeg er glad for at have skabt en troværdig virksomhed, hvor vi har opbygget en god og langvarig relation til vores samarbejdspartnere. Og vi har skabt et arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere gerne vil være med.”

”Vi har produceret det samme sted i over 10 år, hvilket giver en tæt relation til medarbejderne på fabrikken, som arbejder med vores møbler på daglig basis. Relationer er afgørende for mig, og de mennesker, jeg kender, bliver faktisk mere og mere interessante med tiden”
siger Søren Rørbæk.

20 år med leg og glæde

Vi gør os umage hver dag og har et ønske om at skabe gode rammer for et liv i børnehøjde. Vi glædes over, at vi i 20 år har været med til at putte over 20.000 børn i vores senge, og at 10.000 babyer er blevet nusset og puslet ved vores puslekommoder. Men mest af alt glædes vi over, at vi nu ser, at vores senge bliver genbrugt. De bliver solgt videre eller bygget om, ligesom det hele tiden har været vores intention.

Vi glædes selvfølgelig også over at se alle de mange fine billeder af børneværelser fra hele verden, hvor vores møbler er en del af familiers boligindretning. Det gør os meget stolte.

I de sidste 20 år er der...

24.000.000

gange blevet nusset og kysset på søde små babyer ved vores puslekommoder.

De gode relationer og samvær har altid været vigtige parametre i Oliver Furniture. Også i 2005, hvor dette billede fra haven er taget

tak fordi du følger med

Vi håber, at du har lyst til at følge med de næste 20 år