Spring til indhold

Artikel: WOOD LOUNGER 90 & 120

WOOD LOUNGER 90 & 120 - Oliver Furniture

WOOD LOUNGER 90 & 120

Wood Lounger er, som navnet antyder en seng, der med sit enkle design og de raffinerede detaljer fremstår som en stilfuld daybed. Med en harmonisk og delikat fremtoning, er Wood Lounger oplagt i børne- og teenageværelset, i såvel den smalle som den brede version, eller i stuen hvor den tilfører en stille elegance som base for den personlige indretning.

Wood Lounger er en del af den eksklusive Wood Collection, designet med udgangspunkt i en filosofi om bæredygtighed og lang levetid, og som de øvrige møbler i serien udmærker Loungeren sig i høj grad ved de udsøgte, håndværksmæssige detaljer. I de klassiske dimensioner på 90 cm i bredden er sengen oplagt i det mindre børneværelse, da den med de rundede former skaber en visuel lethed og et ubesværet udtryk i indretningen. Den bredere version på 120 cm i bredden tilgodeser de større børn og teenagerens behov for mere sengeplads - og måske en overnattende ven. De generøse mål giver desuden god mulighed for at skabe sit eget sofa-look, da Loungeren med en personlig indretning nemt kan iscenesættes til hyggeligt hang-out, hvor hemmeligheder, gode ideer og tanker om livet kan udveksles. Loungerens hvidlakerede ramme kan kombineres med ben i hvid eller hvidolieret eg. Sengen er ved sin klassiske fremtoning en tidløs, elegant base for den øvrige indretning, uanset hvor i hjemmet den placeres.

Wood Lounger er, som alle øvrige møbler fra Oliver Furniture, bæredygtigt produceret i Europa. Vi anvender udelukkende europæiske materialer og ikke-giftige vandbaserede lakker. Ikke-synlige skruer er særligt kendetegnende for Oliver Furniture og er med til at understrege designet og fremhæve den høje kvalitet. Loungeren er en del af vores eksklusive Wood Collection, der er baseret på at fremhæve de mange naturlige lag af skønhed indlejret i træ som materiale.

Wood Lounger 120, hvid/eg

Wood Lounger 120, hvid

Wood Lounger 90, hvid/eg

Wood Lounger 90, hvid

Read more

NY BUTIK & SHOWROOM - Oliver Furniture

NY BUTIK & SHOWROOM

Omgivet af den nordiske natur, møblerne er forankret i, åbner Oliver Furniture nu spektakulær butik & showroom i Hellebæk Klædefabrik kun en halv time nord for København. Med udsigt til hav, ...

Læs mere
Seaside junior sofaseng - Oliver Furniture

Seaside junior sofaseng

Seaside junior sofaseng er som navnet siger, både en seng og lille sofa. Den kan bruges som enten seng eller sofa, eller i kombination: som hyggelig seng med skærmende sider om natten og som delik...

Læs mere