Spring til indhold

Artikel: NY BUTIK & SHOWROOM

NY BUTIK & SHOWROOM - Oliver Furniture

NY BUTIK & SHOWROOM

Omgivet af den nordiske natur, møblerne er forankret i, åbner Oliver Furniture nu spektakulær butik & showroom i Hellebæk Klædefabrik kun en halv time nord for København. Med udsigt til hav, strand, skov og himmel, kan man opleve såvel Seaside som Wood-kollektionerne i deres helhed, elegant iscenesat på mere end 500 kvadratmeter i klædefabrikkens rå rammer. Det funktionelle og fleksible design og den elegante æstetik med rene linjer og delikate detaljer, der kendetegner Oliver Furniture, er i den omfattende butik & showroom fortolket i et univers, der er på en gang storslået og intimt, inspirerende og konkret. I de individuelle rum-i-rummet, kan man gå på opdagelse i senge, hylder, bænke, skabe, borde og stole, og her opleve, hvordan Oliver Furnitures møbler bygger på ideen om at vokse med familien.

Godt design er hos Oliver Furniture synonymt med bæredygtighed og lang levetid, og derfor sætter vi en ære i at rådgive til køb, man kan glædes over i generationer. I butikken & showroomet vil man på egen hånd kunne udforske, hvordan køjesengen nemt transformeres til to enkeltmandssenge, og hvordan juniorsengen hurtigt bliver til en daybed, men også i stor udstrækning kunne få hjælp til at træffe det helt rigtige valg, der understøtter filosofien om at kvalitet og godt design varer evigt. Netop denne mulighed for at lægge til og trække fra det eksisterende møbel, for herved at forlænge dets levetid, gør Oliver Furniture til et bæredygtigt brand med et konstant fokus på den verden, vi giver videre til vores børn.


Indretning af børneværelset er en investering af både følelses- og budgetmæssig karakter, og i Oliver Furnitures butik & showroom får man desuden masser af inspiration til måden, man kan style rummet på med puder, tæpper, tapeter, lamper, dynebetræk, kunst og kreative løsninger. Butikken & showroomets opbygning og indretning giver rig mulighed for at bedømme størrelsesforhold, vurdere kombinationer og mærke på egne kroppe, store som små, hvordan møblerne faktisk føles: Om udsigten fra overkøjen føles bedre end trygheden ved at sove nederst, om tremmesengen, der nemt kan ændres til juniorseng, har de rigtige proportioner i forhold til børneværelset derhjemme og om det er klædeskabet eller kommoden, der kommer til at fungere bedst på længere sigt, også når baby bliver skolebarn og når teenageren ultimativt flytter hjemmefra.

Med blot en halv times kørsel fra København, er det oplagt at kombinere et besøg hos Oliver Furniture med en tur til en af områdets naturskønne strande, til historiske Café Hammermøllen i det idylliske Teglstrup Hegn, krabbefangst i Hornbæk eller det aktive kulturliv i Helsingør små fem kilometer væk. Man kan også nøjes med at nyde udsigten over Øresunds blanke blå fra vinduerne i den gamle klædefabrik, mens man med en kop kaffe i hånden i ro og mag får overblik over mulighederne for at skabe rammerne for dét familieliv, der er omdrejningspunktet for besøget - og for alle os hos Oliver Furniture.


Adresse: Hellebæk Klædefabrik, Nordre Strandvej 119 G2, 3150 Hellebæk

Se vores åbningstider her

Om Oliver Furniture

Oliver Furniture skaber møbler af træ til den moderne familie. Vores univers er dybt forankret i en stolt skandinavisk møbelsnedkertradition, og ambitionen er at skabe møbler, der kan gå i arv i generationer. En enkel æstetik, håndværk af den højeste kvalitet og fokus på funktion er vores pejlemærker - og den nordiske livsstil vores attitude. Vores Seaside Collection er inspireret af det enkle liv ved vandet, mens Wood Collection fremhæver de mange naturlige lag af skønhed indlejret i træ som materiale. Oliver Furniture blev grundlagt i 2003 af møbelsnedker og designer Søren Rørbæk.

Read more

Find nemt ombygningskit til vores senge - Oliver Furniture

Find nemt ombygningskit til vores senge

Prøv vores nye online Converter, som er intuitiv og nem at bruge. Vores Converter gør det nemt for dig at finde frem til alle vores ombygningskit. Med kun 3 klik finder du frem til det ønskede omby...

Læs mere
WOOD LOUNGER 90 & 120 - Oliver Furniture

WOOD LOUNGER 90 & 120

Wood Lounger er, som navnet antyder en seng, der med sit enkle design og de raffinerede detaljer fremstår som en stilfuld daybed. Med en harmonisk og delikat fremtoning, er Wood Lounger oplagt i bø...

Læs mere