Spring til indhold

Artikel: Seaside puslekommode & kommode med 6 skuffer

Seaside puslekommode & kommode med 6 skuffer - Oliver Furniture

Seaside puslekommode & kommode med 6 skuffer

Seaside puslekommode med 6 skuffer kombinerer smukt puslefunktionen med opbevaring. Kommodens seks rummelige skuffer er oplagte til stofbleer og rent tøj. Herved har man alt man skal bruge ved hånden, så man aldrig behøver at vende sig væk fra barnet i pusletiden. Puslepladens rundede former og den gode pusleplads skaber et trygt og sikkert puslemiljø – med plads til såvel bevægelse og leg som den vigtige tætte kontakt mellem barn og forælder.
Seaside puslekommode er i sit rene formsprog tidløs i designet. Den høje, håndværksmæssige kvalitet og fine detaljer som skuffefronternes greb i klassisk porcelæn, gør kommoden til en evergreen på børneværelset. De seks solide og rummelige skuffer kører ubesværet på skinner af høj kvalitet, og den særlige ‘soft lock’-funktion sikrer, at skufferne lukker langsomt og lydløst i.

Seaside puslekommode fås med en pusleplade med diskret rundede hjørner, der dækker kommodens fulde overflade. Når der ikke længere er behov for puslepladen, afmonteres den nemt – så møblet transformeres til en kommode af tidløs karakter. Hermed imødekommer puslekommoden Oliver Furnitures grundliggende filosofi om, at møbler af høj kvalitet er en investering for livet.

Seaside puslekommode kan udstyres med to valgfrie udtræk (varenr: 021330), der kan integreres under toppladen: et udtræk er med små tremmer, som kan bruges til at hænge eller stille ting på (10 tøjklemmer inkluderet), mens det andet er designet som en holder til den medfølgende vasketøjspose. De funktionelle og gennemtænkte løsninger gør pusletiden nem og praktisk, så fokus kan være på kontakten med barnet.

Seaside puslekommode med 6 skuffer

Seaside kommode med 6 skuffer

2 udtræk & vasketøjspose

Read more

Wood skrivebord & armstol - Oliver Furniture

Wood skrivebord & armstol

Wood skrivebord er med sine delikate mål og talrige funktioner oplagt til børne- og teenageværelset, men fungerer også smukt i et hjørne af stuen eller i køkkenets krog. Bordet har mulighed for to...

Læs mere
Seaside Lille+ fra baby til 9 år - Oliver Furniture

Seaside Lille+ fra baby til 9 år

Seaside Lille+ består af et kurateret udvalg af konvertible senge, der er perfekte til voksende børn og deres familier. Seaside Lille+ basic er den ultimative første seng, designet til at følge di...

Læs mere