Spring til indhold

Artikel: Wood co-sleeper og Wood bænk

Wood co-sleeper og Wood bænk - Oliver Furniture

Wood co-sleeper og Wood bænk

Wood co-sleeper er en smukt designet babyseng, der tager udgangspunkt i såvel babys som forældrenes behov for nærhed og tryghed i den første tid. Sengen er ved sit sikkerhedsgodkendte design skabt til at imødekomme en vifte af behov: Trinløs højdejustering sikrer et præcist forhold mod forældrenes seng, som baby dog ikke kan trille over i. De smukt udskårne sider og sengens lamelbund sikrer optimal ventilation for barnet. Wood co-sleeper skaber en tryg base for baby om såvel natten som i dagtimerne, hvor sengen, med begge sider oppe, fungerer som hyggelig vugge. Sengen, der har gummibelagte hjul, kan nemt og lydløst trilles med rundt fra rum til rum.

Med en valgfri holder i massiv eg øges funktionen af Wood co-sleeper yderligere. Holderen, der nemt monteres på sengen, fungerer som oplagt base for en fin uro eller sengehimmel.

Når babys behov for en større seng opstår efter de første 6-9 måneder, kan Wood co-sleeper ved montering af de medfølgende ben og en åben front, nemt transformeres til en fin lille bænk. Bænken kan justeres i højden, og herved følge barnet i mange år frem. Bænken kan også købes separat.

Wood co-sleeper inkl ombyg til bænk

Wood bænk

 

Read more

Seaside Lille+ fra baby til 9 år - Oliver Furniture

Seaside Lille+ fra baby til 9 år

Seaside Lille+ består af et kurateret udvalg af konvertible senge, der er perfekte til voksende børn og deres familier. Seaside Lille+ basic er den ultimative første seng, designet til at følge di...

Læs mere